Spectacol Interactiv -Distractiv de sezon


Premiera: Decembrie 2018

În perioada sărbătorilor de iarnă când magia plutește în aer și noi toți îl așteptăm pe Moș Crăciun am pregătit pentru copiii dstră un spectacol de animație plin de feerie.

Povestea unei Povești reprezintă încă o peripeție a lui Moș Crăciun alături de Fulguța, Clounella, Morcovel și cei mai bravi ajutori ai Moșului – spiridușii.

Clounella este cea care cu nerăbdare îl așteaptă pe Moș Crăciun în ospeție pentru ca el să-i spună o poveste dar momentul este tulburat de șotiile lui Gogonel.

Gogonel cel năzbâtios care perturbează ordinea, liniștea și mersul normal al unor fapte oriunde s-ar afla. Din această cauză el este alungat de la sărbătoare.

Cel mai neobișnuit personaj al acestei povești este Morcovel – un om de zăpadă foarte drăguț și care iubește la nebunie îmbrățișările. 

Ei sunt eroii spectacolului de animație „Povestea unei Povești”, cei care fac o adevărată poveste pe scenă, vă îndeamnă să dansați alături de copilașii dstră, să cântați împreună cu Clounella și Fulguța și să vă jucați alături de Morcovel.

Povestea Lui Moș Crăciun

08.12.2019

Cumpără Bilete și vină împreună cu copilașii Duminică, 8 Decembrie 2019, ora 11:00 la Spectacolul Tematic de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Povestea lui Moș Crăciun” - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

Povestea Lui Moș Crăciun

14.12.2019

Cumpără Bilete și vină împreună cu copilașii sâmbătă, 14 Decembrie 2019, ora 11:00 la Spectacolul Tematic de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Povestea lui Moș Crăciun” - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

Poze Spectacole Povestea Unei Povești

Vezi cum a fost la spectacoalele anterioare


Atmosfere Spectacole Anterioare

Vezi emoțiile trăite alături de personoajele noastre


Povestea Unei Povești Decembrie 2018

Povestea Unei Povești Ianuarie 2019

© 2019 Clounella

022 88 21 88

Luni - Vineri

9:00 - 17:00

Adresa

str. Mihai Eminescu 55 (Odeon)