REPERTORIU LUNA DECEMBRIE


Bilete la RAPUNZEL Chisinau Moldova - Teatru pentru Copii

Teatrul Planeta Clounella Prezinta:

SPECTACOL: RAPUNZEL | +4

Duminica, 23 Februarie 2020

Ora: 11:00

Cinematograful Odeon


Cumpără Bilete și vină împreună cu copilașii Duminica, 23 Februarie 2020, ora 11:00 la Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Rapunzel” - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

Prețul Biletelor: 120-150 lei
Info bilete: 022882188

Rapunzel este un spectacol de animație în limba română pentru copii prezentat de echipa Planeta Clounellla într-un format netradițional pentru scena clasică.

Rapunzel este răpită și izolată de societate inca de la nastere. Vrăjitoarea care o ține captivă se dă drept mama ei, dar defapt este un om hain, fără compătimire. Fata cu părul de aur creste și tot mai mare îi este dorința de a comunica cu oamenii, de a cunoaște lumea. În ajutorul ei vine tânărul și neânfricatul prinț care o salvează și o eliberează din turnul în care a crescut și care se transformase într-o temniță.


Bilete la PE PLANETA CLOUNELLA Chisinau Moldova - TRUPA PLANETA CLOUNELLA pentru Copii

TRUPA PLANETA CLOUNELLA Prezinta:

SPECTACOL: PE PLANETA CLOUNELLA ..! | +3

Duminica, 23 Februarie 2020

Ora: 16:00

Cinematograful Odeon


Cumpără Bilete și vină împreună cu copilașii Duminică, 23 Februarie 2020 , ora 16:00 la Peremira Spectacolului de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – Pe Planeta Clounella , realizat de Planeta Clounella - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

Prețul Biletelor: 120-150 lei

Info bilete: 022882188


Bilete la Alba ca Zapada Chisinau Moldova - Teatru pentru Copii

Teatrul Planeta Clounella Prezinta:

SPECTACOL: ALBA CA ZAPADA | +4

Duminica, 02 Februarie 2020

Ora: 16:00

Cinematograful Odeon


Vină împreună cu copilașii - Duminica, 02 Februarie 2020, ora 16:00 la Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Alba ca Zăpada” - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

  • Prețul Biletelor: 120 lei - 150 lei
  • Info bilete: 022882188

Frumoasa, Alba ca Zăpada, locuind cu mama sa vitregă nu-și pierde sinceritatea și bunătatea sufletească, dansează și cântă împreună cu copiii și cu noul ei prieten,Mutulică. Ei trăiesc în armonie în căsuța piticilor din pădure, însă Regina, mama vitregă a fetei, fiind invidioasă pe frumusețea Albei ca Zăpada vrăgește mărul. Mutulică fiind un pitic ager și devotat pune la cale un plan pentru a salva Alba ca Zăpada. Care este planul de salvare a frumoasei fete rămâne să vedeți la Spectacol.

Spectacolul „ALBA CA ZĂPADA” se joacă în limba română, este o adaptare după renumita poveste a Fraților Grimm și realizată în stilul Planeta Clounella cu numeroase momente de interacțiune cu publicul, cântec, dans și jocuri cu spectatorii. Subiectul a suferit unele modificări dar credem noi că benefice pentru un spectacol de animație pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani.

Aveți posibilitatea prin intermediul acestei povești să participați direct la ceia ce se întâmplă pe scenă pentru că accentual primordial este interacțiunea cu copiii.
Toată acțiunea ține în suspans copii, le oferă o doză de energie și bună dispoziție.


Bilete la Spectacol Genesis

LIGA ROBOTILOR SHOW PREZINTA:

SPECTACOL - GENESIS | +5

Duminica, 02 Februarie 2020

Ora: 11:00

Cinematograful Odeon


Aventurile continuă! Supereroii împreună cu copiii, plecă într-o misiune importantă în spațiul cosmic. Acolo ajunși, ei se întîlnesc cu Transformerii. Împreună fac o călătorie, unde descoperă planetele din Sistemul Solar.

Cumpără Bilete și vină împreună cu copilașii Duminică, 02 Februarie, ora 11:00 la Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Genesis”, realizat de Liga Roboților - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

Prețul unui bilet: 130-160 lei
Info Bilete: 022 838 - 989

Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Genesis” se desfășoară în limba română.


Bilete la Alissa in Tara Minunilor Chisinau Moldova - Teatru pentru Copii

Teatrul Planeta Clounella Prezinta:

SPECTACOL: ALISSA IN TARA MINUNILOR| +5

Duminica, 09 Februarie 2020

Ora: 11:00

Cinematograful Odeon


Vă invităm împreună cu copilașii Duminică, 09 Februarie 2019, ora 11:00 la Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Alissa în Țara Minunilor” - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

Prețul Biletelor: 120 lei - 150 lei
Info bilete: 022882188


Bilete la CAPRA CU TREI IEZI Chisinau Moldova - Teatru pentru Copii

Teatrul Planeta Clounella Prezinta:

SPECTACOL: CAPRA CU TREI IEZI | +3

Duminica, 09 Februarie 2020

Ora: 16:00

Cinematograful Odeon


Vă invităm împreună cu Familia, Duminică, 09 Februarie 2020, ora 16:00 la Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Capra cu Trei Iezi” - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

  • Prețul Biletelor: 120-150 lei
  • Info bilete: 022882188

Casa de Spectacole pentru Copii - Planeta Clounella, prezintă povestea „Capra cu trei iezi”! Vino și vezi o istorie modernă care v-a reflecta realitatea copiilor de astăzi.
Capra fiind preocupată de grijile casei și educația iezilor, nici nu bănuiește că este urmărită și chiar trădată de propriul ei prieten Lupul. Odată, aceasta plecînd de acasă, Lupul profită de naivitatea iezilor, îi păcălește și intră în casă…Vrei să afli CONTINUAREA POVEȘTII noastre, te așteptăm la spectacol


Bilete la SYNOPSIS Moldova - Teatru pentru Copii cu ROBOTI

LIGA ROBOTILOR SHOW Prezinta:

SPECTACOL: SYNOPSIS | +4

Duminica, 16 Februarie 2020

Ora: 11:00

Cinematograful Odeon


Cumpără Bilete și vină împreună cu copilașii duminică, 16 februarie 2020, ora 11:00 la Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Synopsis”, realizat de Liga Roboților - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

Prețul unui bilet: 130 lei și 160 lei
Info Bilete: 022 838 - 989

Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Synopsis” se desfășoară în limba română.
Planeta Pământ este amenințată ca să fie distrusă de Decepticonii.
În ajutorul pământenilor de pe planeta Cybertron vine Liga Roboților în frunte cu Optimus Prime care este liderul Autoboților și deținătorul Matricei Conducătorului. Ele este foarte curajos și înțelept reușind alături de Bumblebee și Batwoman să îi distrugă pe Decepticoni.
Bumblebee este un cercetaș Autobot isteț și inventiv care cu iscusință își folosește forța sa pentru a apăra pământenii.
Pentru că este o luptătoare și este de partea binelui în ajutorul roboților vine Batwoman.
Prin efecte de sunet, lumini, cu ajutorul imaginilor și secvențelor video proiectate pe ecran se crează o atmosferă deosebită, cosmică. Iar subiectul este unul interesant și te captivează din primele minute.


Bilete la GOGOASA Chisinau Moldova - Teatru pentru Copii

Teatrul Planeta Clounella Prezinta:

SPECTACOL: GOGOSICA | +3

Duminica, 16 Februarie 2020

Ora: 16:00

Cinematograful Odeon


Vă invităm împreună cu copilașii Duminică, 16 Februarie 2020, ora 16:00 la Premiera Spectacolului de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Gogoșica” - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

Prețul Biletelor: 120 lei - 150 lei
Info bilete: 022882188


© 2020 Teatru Planeta Clounella

022 88 21 88

Luni - Vineri

9:00 - 17:00

Adresa

str. Mihai Eminescu 55 (Odeon)